10 مزیت نخود سبز پاک شده در مقایسه با نخود زرد آبگوشتی!

همه چیز درباره نخود فرنگی خوشمزه:
نخود، نخود یا همان نخودی که در نقاط مختلف دنیا شناخته می شود، غذای ایده آلی برای کاشت است.

جدا از اینکه محصولی بسیار آسان و تولید فراوان است، طعم و بافت آن آنها را به یک متحد عالی برای باغچه خانه و همچنین آشپزخانه شما تبدیل می کند.

اگر می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد این حبوبات خوشمزه بدانید، به خواندن ادامه دهید.

نخود فرنگی چه ویژگی هایی دارد؟
Pisum sativum نام علمی آن‌ها است، اما معمولاً به عنوان نخود سبز پاک شده شناخته می‌شوند و به دلیل خواص متعدد و طعم بدیعشان ، یک غذای فوق‌العاده در سراسر جهان هستند.

آنها در داخل غلاف های سبز رنگ رشد می کنند که کم کم از گیاه انگور که گل های زیبایی نیز از آن رشد می کند، ظاهر می شوند.

اگرچه بسیاری از مردم بر این باورند که نخود فرنگی یک سبزی است، اما لازم به توضیح است که آنها واقعاً مانند لوبیا یا عدس جزء خانواده حبوبات هستند.

نخود

این سردرگمی ممکن است به این دلیل باشد که در بسیاری از نقاط جهان آنها را تازه مصرف می کنند و به رنگ سبز تند هستند. اما خیلی جاهای دیگر وجود دارد که نخود را خشک می خورند، انگار که یک دانه باشد.

خواص و فواید نخود فرنگی چیست؟
ارزش غذایی فوق العاده نخود فرنگی باعث می شود که نخود به عنوان یک حبوبات ضروری در رژیم غذایی شما فراموش نشود.

چه تازه، چه کنسرو شده، چه منجمد و چه خام، یک غذای ضروری با خواص فراوانی مانند:

  • پروتئین گیاهی
  • ویتامین ها (به طور عمده C، B، A و K)
  • منبع مواد معدنی (کلسیم، سدیم، آهن، روی، سلنیوم، پتاسیم و فسفر).
  • فیبر
  • بتاکاروتن و آلفاکاروتن.

فواید اصلی آن برای سلامتی و شناخته شده ترین آنها، در سهم بزرگ فیبر موجود در آنها نهفته است. این ویژگی به تنظیم ترانزیت روده و کلسترول کمک می کند. در عین حال، آنها همچنین آنتی اکسیدان و ضد التهاب هستند، بنابراین محافظت بیشتری از قلب و عروق به شما می دهند.

در رابطه با سهم کالری ، باید در نظر داشت که اگر می خواهید وزن کم کنید، نباید از مصرف آنها خودداری کرد، زیرا به تنظیم قند و احتباس مایعات در بدن کمک می کنند.

اطلاعات بیشتر در مورد فواید آن را می توانید در مقاله خواص نخود فرنگی بخوانید .

نخود فرنگی چه کاربردهایی دارد؟
استفاده اصلی از نخودفرنگی به عنوان غذا است، چه دانه های آن یا غلاف آن نیز طعمی قوی داشته باشند. این یک متحد عالی برای پختن آنها است و تهیه آنها چه به عنوان غذای جانبی و چه به عنوان غذای اصلی بسیار آسان است.

علاوه بر این، به دلیل خواص آنتی اکسیدانی آن، می توانید از آن در مواد آرایشی و روغن های ضروری استفاده کنید ، زیرا به جلوگیری از پیری سلول ها و محافظت از پوست شما کمک می کنند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.