سیر ترشی شمالی در عرض یک هفته می تواند این بیماریها را درمان کند

سازمان بهداشت جهانی استفاده از سیر ترشی شمالی را به عنوان یک درمان مکمل برای اقدامات رژیم غذایی با هدف کاهش سطح چربی خون (کلسترول و تری گلیسیرید) و در درمان عفونت های تنفسی، کرم های روده، سیستم گوارشی و آرتروز می شناسد.

سرطان

ترکیبات گوگرد آلیسین از تکثیر سلول های سرطانی جلوگیری می کند و از بدن در برابر برخی سرطان زاهای بالقوه محافظت می کند.

علاوه بر این، بسیاری از آنتی اکسیدان های موجود در سیر از سلول ها در برابر اثرات مضر رادیکال های آزاد، به ویژه در بروز برخی سرطان ها (به ویژه معده و روده) محافظت می کند.

سیر از زمان های بسیار قدیم به دلیل خواص ضد میکروبی و ضد عفونی آن شناخته شده است و به ویژه برای مبارزه با سرماخوردگی، برونشیت و سایر عفونت های فصلی مفید است، بنابراین این غلاف کوچک یک متحد ارزشمند در زمستان برای دور نگه داشتن ویروس ها تا بازگشت هوای خوب است!

سیر ترشی شمالی

عفونت های قارچی

سیر ممکن است فواید ضد قارچی داشته باشد و به عنوان مثال می توان از آن به شکل پماد مبتنی بر آجوئن، ترکیبی از سیر، برای مبارزه با پای ورزشکاران استفاده کرد، قارچی که به پاهایی که در رطوبت بیش از حد “خیسانده شده” کفش ورزشی حمله می کند.

بیماری های عصبی

طبق مطالعه ای که در دانشگاه لوئیزویل در ایالات متحده انجام شد، سیر می تواند راهی عالی برای حفظ حافظه و قوای شناختی باشد.

با تجدید میکروبیوتای روده، این فلور که مستقیماً توسط عصب واگ به مغز متصل است، عمل می کند و این دوباره یک ترکیب گوگرد است که مسئول این اثر مفید بر حافظه است.

به دلیل اثرات ضد انعقادی آن، توصیه می شود از مصرف مقادیر زیاد سیر قبل و بعد از عمل و یا در هنگام مصرف داروهای ضد انعقاد خودداری شود، همچنین توصیه می شود سیر را با سایر گیاهان ضد انعقاد مانند جینکو، جینسنگ، الوتروکوک، بید سفید مصرف نکنید.

اگر از بیماری های خونی یا متابولیک رنج می برید، قبل از مصرف بیش از یک حبه سیر در روز، از پزشک خود مشورت بگیرید.