سیب ترش خشک باعث کاهش درد شما می شود

باید بدانید سیب ترش خشک واقعی چروکیده، ناخوشایند و مایل به خاکستری هستند.

این بدان معناست که محصول به صورت طبیعی و بدون هیچ گونه مداخله شیمیایی ساخته شده است.

سیب ها را به درستی در خشک کن مخصوص با هوای گرم خشک معمولی با تهویه خشک کنید.

و برای اینکه سیب ها روشن بمانند کافی است قبل از خشک شدن 10 دقیقه آنها را در محلول اسید سیتریک فرو کنید.

سپس سیب ها در طی فرآیند خشک شدن رنگ خود را از دست نمی دهند، اما در عین حال از نظر شیمیایی پردازش نمی شوند.

فواید کمپوت و جوشانده سیب خشک ما قبلاً می دانیم که برخی از ویتامین ها (به عنوان مثال C) در هنگام خشک شدن از بین می روند ، در حالی که برخی دیگر برعکس تجمع می یابند.

کمپوت پخت و پز یک تخریب اضافی ویتامین ها است، زیرا یک عملیات حرارتی است.

اما راهی برای خروج وجود دارد.

تمام مزایای کمپوت سیب خشک باقی می ماند اگر: سیب ها را داخل قمقمه بریزید، با آب داغ بپوشانید، کمی عسل به آن اضافه کنید و یک ساعت زیر درب آن بگذارید.

بنابراین یک جوشانده فوق العاده و سالم از سیب خشک، زیرا ویتامین C نمیمیرد.

کمپوت سیب خشک با میخک 2 لیتر آب در قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد.

سیب

آب جوشیده شده است 100 گرم یا عسل اضافه کنید.

حالا 1 قاشق چایخوری اسید سیتریک، چند میخک. اضافه کنید.

بعد از 3 دقیقه کمپوت آماده است.

خشک کردن یکی از راه های ساده، ارزان و مفید برای آماده کردن سیب برای استفاده در آینده است.

در عین حال، نیازی به افزودن مواد نگهدارنده، شکر یا قرار دادن محصول در معرض عملیات حرارتی نیست.

در سیب های رسیده و خشک شده به موقع، ویتامین ها بسیار بیشتر از میوه های تازه ای که در زمستان در قفسه هستند ذخیره می شوند.

این محصول مفید به حفظ زیبایی و سلامتی کمک می کند، برای کسانی که می خواهند وزن کم کنند مفید است.

فیبر موجود در سیب هضم را بهبود می بخشد، گرسنگی را سرکوب می کند.

و به حذف فلزات سنگین از بدن کمک می کند. یک فنجان سیب خشک حاوی 1/3 فیبر روزانه شماست.

میوه های خشک حاوی پکتین هایی هستند که به حذف کلسترول بد از بدن کمک می کند، رگ های خونی را باز می کند و از تشکیل پلاک هایی که لومن ها را باریک می کنند، جلوگیری می کند.