راز موفقیت انوشه در فضا تنها با مصرف روزانه خرما قصب ایرانی!

در یخچال رشد میکروب ها و فعالیت آنزیم ها کمتر از خارج از یخچال است.

از آنجایی که خرما دارای کربوهیدرات (قند) زیادی است، محیط مناسبی برای رشد میکروارگانیسم ها به ویژه مخمرها است.

روش های مورد استفاده برای جلوگیری از فساد زنگ شامل خشک کردن کاهش تعداد میکروارگانیسم ها است. خشک کردن وزن و حجم محصول را کاهش می دهد و حمل و نقل و نگهداری را آسان می کند.

از یک طرف رشد و فعالیت میکروارگانیسم ها را مهار می کند به افزایش ماندگاری محصول کمک می کند.

بنابراین خرما قصب مضافتی تازه در یخچال باید قرار می گیرد.

به طور کلی خرما را می توان حدود 8 ماه در یخچال نگهداری کرد اما نگهداری خرمای خشک خارج از یخچال و ظروف داخل بسته مشکلی ندارد خرمای خشک می تواند تا یک سال در یخچال بماند.

خرمای مدجول به دلیل طعم دلپذیر و اندازه بزرگش (حدود 7 سانتی متر) مشهور است.

این خرماها جزو خرمای نرم دسته بندی می شوند، اما در مقایسه با سایر خرماهای این گروه، خرمای مدجول سخت تر و واکنش پذیرتر است.

این ویژگی ها ارزش تجاری بالایی برای این نوع خرما دارد خرمای مضافتی اغلب سیاه است.

خرما

این خرماها از تاریخ های نیمه مرطوب با رطوبت نسبی بین 15 تا 35 درصد بسته به زمان و نوع و محل کاشت می باشد.

از نظر صادرکنندگان خرمای ایران، طبق آمار گمرک ایران، سالانه حدود 300 هزار تن خرما از ایران به سایر کشورها صادر می شود.

خرمای ایران نسبت به دهه گذشته بسیار مقرون به صرفه تر است.

خرمای مضافتی ایرانی با وجود کیفیت منحصر به فرد و طعم طبیعی از قیمت مناسب تری نسبت به سایر کشورها برخوردار است.

تنوع و کیفیت بالا و همچنین قیمت مناسب خرمای مضافتی باعث شده است که تولید خرما در دنیا محبوبیت زیادی داشته باشد و ارزش صادراتی بالایی داشته باشد.